Autocarreizen: Uw busreis met Autocars Demerstee

Autocarreizen? Busreis Parijs? Dagreizen Bus? Busreis Disneyland? Kerstmarkt Duitsland? Busreis Wenen? Busreis Barcelona? Busreis Rome? Busreis Amsterdam? Skireizen met bus? Busreizen genoeg, nu alleen nog geschikt vervoer vinden!

Busreis met luxe autocars aan scherpe prijzen

Wij beschikken over bussen die kunnen ingezet worden in heel Europa zoals o.a. Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië, … Zowel in de winter als de zomer.

En wij staan tevens garant voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Busreis in heel Europa

In Europa zijn er zeer veel bestemmingen voor uw busreis, snel even denken en we kunnen al meer dan 600 bestemmingen voor een mooie busreis opnoemen.

Begeleide busreis

Een begeleide busreis naar Disneyland? Naar Duitsland? Een begeleide busreis naar Parijs of Barcelona? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. We willen dat u een toffe busreis heeft zodat u bij uw volgende busreis opnieuw aan Demerstee denkt.

Geniet van uw busreis

Geniet van uw busreis met Demerstee bvba. Wij luisteren naar al uw wensen en geven de beste kwaliteit/prijs verhouding op de markt vandaag.

Vraag een gratis offerte aan

Busreis

Autocars Demerstee

Bent u opzoek naar een betrouwbare partner voor uw busreis, schoolvervoer, schoolreizen, jeugdkampen (chiro, scouts, …), evenementen, personeelsvervoer, vervoer naar feesten, feestbussen, reizen, luchthavenvervoer, … ?

Demerstee heeft een ruim aanbod en zo is er voor elk wat wils. Hebt u een bepaald budget en vraagt u zich af of uw plannen haalbaar zijn? Maak dan vrijblijvend aan afspraak met ons zodat wij samen kunnen bekijken hoe wij uw droomreis kunnen waarmaken.

Reizen op maat hoeft geen synoniem voor duur te zijn, alles is afhankelijk van uw wensen en u kiest zelf uw accommodaties en transport uit zodat wij op maat uw droomreis kunnen waarmaken.

Kortom, u geeft ons uw budget, en binnen dit budget werken wij in nauw overleg met u een droomreis uit die zo dicht mogelijk aansluit bij uw wensen.

Veiligheid en service staan bij ons hoog in de vaandel daarom worden onze autocars ondergebracht in een moderne overdekte stelplaats. Daarom beschikken wij over een eigen onderhoudsatelier en staan wij garant voor regelmatige techische keuringen.

Vraag een gratis offerte aan
Busvervoer Reizen

Autocars onderhoud

Demerstee heeft een ruim aanbod op gebied van bussen, zowel voor kleine als grote groepen hebben wij verschillende moderne en comfortabele bussen ter beschikking. 

Onze bussen worden goed onderhouden door eigen personeel en zijn voorzien met kwalitatieve en goede uitrusting. Ons wagenpark is zeer recent en dit willen wij ook zo houden in de toekomst, daarom zorgen wij er steeds voor dat al onze bussen up-to-date zijn.

In onze luxe-autocars beiden wij een ruime keuze uit comfort elementen aan zoals luchtvering, dubbele beglazing, airconditioning, relaxzetels, Comfort- of Royal-Class uitvoering, toilet aan boord, bar met koude en warme dranken, video, telefoon,…

Autobussen Demerstee

 

Uw veiligheid komt bij ons steeds op de eerste plaats, om deze te garanderen worden onze autocars ondergebracht in een moderne overdekte stelplaats met eigen onderhoudstechniekers die garant staan voor regelmatige technische keuringen in ons onderhoudsatelier.

Kortom preventief onderhoud door eigen gespecialiseerd personeel en de goede service van onze ervaren chauffeurs dragen bij tot de veiligheid en het comfort van uw reis!

Vraag een gratis offerte aan

 

Demerstee Schoolvervoer

Dagelijks brengen wij kinderen veilig naar school en terug naar huis. Tevens verzorgen wij alle verplaatsingen tussen de schooluren voor onder andere sportactiviteiten, sportnamiddagen, zwembaden, schaatsbaan, … . 

Demerstee autocars heeft zich doorheen de jaren gespecialiseerd in schoolvervoer. De veiligheid van de kinderen staat steeds centraal. Onze bussen worden intern onderhouden, zijn voorzien van alle mogelijke veiligheidsmaatregelen en worden regelmatig gekeurd. Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Vraag een gratis offerte aan
schoolbussen demerstee

Demerstee Autocars aan het woord…

Ronald – CEO

“Als bedrijf is onze eerste zorg onze continuïteit. Daarom investeren we bij Demerstee graag in onze klanten, onze autocars en in ons personeel. Als een hechte familie zorgen we voor onze clienteel.”
Contacteer ons

Jelle – Managing director

“Aan de hand van de reacties en felicitaties van onze klanten, krijgen we toffe feedback. Hierdoor weten we dat we op de juiste weg bezig zijn. Dat zien we ook terug in het aantal positieve commentaren op onze offertes.”
Vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor Demerstee?

Autocarreizen
Vanaf 1937 en sinds 5 generaties is Demerstee uw patner voor autocarreizen in heel Europa. Onze bussen zijn voorzien van alle luxe en onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk.
School- en personeelsvervoer
Wij brengen schoolkinderen en personeel dagelijks veilig & stipt op hun bestemming en terug naar huis. Demerstee is uw betrouwbare & punctuele partner.
Eigen onderhoudsatelier
Wij hechten enorm veel belang aan veiligheid. Daarom investeren we graag in ons eigen onderhoudsatelier.
Ervaren techniekers
Onze klanten verdienen het beste. Om comfort & veiligheid te garanderen werkt Demerstee daarom alleen maar met ervaren techniekers.
Ervaren chauffeurs
Ervaren chauffeurs waar u met een gerust hart mee kan meerijden. Ervaren chauffeurs die weten wat ze doen. Met de chauffeurs van Demerstee kan u op uw twee oren slapen.
Netheid & hygiëne
Iedereen zit graag in een propere bus. Met onze eigen carwash en kuisploeg zorgen we ervoor dat alles altijd kraaknet in orde is.
Eigen klantendienst
Wij hebben alles in eigen beheer, ook onze klantendienst. Wij zijn een familiebedrijf en wij houden van direct contact met onze klanten.
Moderne uitrusting
Demerstee is continue in beweging en zo ook onze uitrusting. Onze autocars zijn voorzien van alle luxe en met ruime bagagemogelijkheden.

Demerstee Autocars 

Autocar Reizen

Print deze pagina Print deze pagina